top of page
Cultra - handmade pocket knives
CULTRA 

I Plant Trees

Cultra - handmade pocket knives
WE PLANTEN ÉÉN BOOM
VOOR ELK VERKOCHT MES

We geven veel om de planeet en creëren een bedrijf dat teruggeeft aan de natuur. Daarom zijn we verheugd te kunnen delen dat we een boom planten voor elk verkocht mes.

 

Met onze slogan 'I Plant Trees' willen we benadrukken dat JIJ, als alleenstaande, al het verschil kunt maken door slechts ÉÉN boom te planten. En daar willen we je voor bedanken!

 

Bomen zuiveren onze lucht en ons water, creëren leefgebieden voor biodiversiteit, dragen bij aan onze gezondheid en ons welzijn en creëren banen voor sociale impact. We zijn vereerd dat we herbebossingen ondersteunen via 'OneTreePlanted' en dat dit integraal onderdeel van ons bedrijfsmodel is. 

We plant a tree
Lifetime warranty
ELK MES DAT WIJ VERKOPEN 
HEEFT EEN LEVENSLANGE GARANTIE
Cultra - handmade pocket knives

Omdat we voortdurend proberen onnodige verspilling tegen te gaan, investeren we altijd in de kwaliteit van onze messen.

Met al deze inspanningen kondigen we met trots onze 'levenslange garantie' aan, zodat onze producten onze geliefde planeet nooit zullen vervuilen!

Al onze messen kunnen, wanneer ze kapot zijn, voor altijd worden geretourneerd voor reparatie of, indien nodig, vervanging.

 

Onze dienstverlening is VRIJ en we hopen van harte dat u gebruik zult maken van onze oplossing, zodat onze producten nooit zullen bijdragen aan vervuiling.  

Cultra - handmade pocket knives
ALL OUR KNIVES ARE HANDMADE
AND FRENCH STYLED
AL ONZE MESSEN ZIJN HANDGEMAAKT 
EN FRANSE STIJL

Elke CULTRA is uniek!

Het komt omdat het hele process van fabrikatie, van elk mes, 100% handgemaakt word, dat je CULRA zo speciaal is! 

  ​

We hebben onze huidige modellen en toekomstige modellen geïnspireerd op de klassieke en bekende zakmessen in Franse stijl. De zogenaamde 'couteaux de poche'. 

CULTRA staat voor vakmanschap en stijl!

Handmade
WIJ VERKOPEN KWALITEIT
EN INTEGRITEIT

De wereldmerken vechten allemaal om een deel van je aandacht te krijgen. Geef dus altijd meer uit aan advertenties om concurrerend te zijn. 

Om betaalbare messen te kunnen aanbieden, en omdat we denken dat uw tijd onbetaalbaar is, hebben we besloten om niet mee te doen aan deze eindeloze verhoging.

 

U zult nooit door ons worden gespamd! 

Cultra - handmade pocket knives

Gemiddeld 70% van de kosten van een product is gerelateerd aan reclame.

Quality an integrity
bottom of page